Afbouw

Systeem plafonds

Systeemplafonds zijn dé oplossing in al die gevallen waar weggewerkte kabels en leidingen bereikbaar moeten blijven. Dit geldt uiteraard voor kantoren, openbare gebouwen en winkels. Bij aanpassingen van de indeling en uitbreiding of onderhoud aan voorzieningen is het bijzonder praktisch dat de weggewerkte infrastructuur bereikbaar is.

Bovendien zijn systeemplafonds makkelijk, snel en goedkoop aan te brengen en schoon te houden. Oneffenheden zijn eenvoudig weg te werken en de verlichting is simpel te integreren.

Systeemplafonds kunnen ook gebruik worden om (delen van) een bouwwerk tegen brand te beschermen. Door de thermische eigenschappen van minerale panelen houdt de constructie langer stand. Door het gebruik van akoestische materialen is een prettige akoestiek te realiseren. Het is ook mogelijk extra thermische isolatie aan te brengen.

Bij systeemplafonds denkt men doorgaans allereerst aan de vierkante platen van 60 x 60 cm met zichtbare rasters. Op onze referentieprojecten kunt u zien, dat de mogelijkheden veel groter zijn. Er kan gewerkt worden met allerlei raster maten en materialen. Er zijn systemen waarbij de profielen minder of zelfs helemaal niet zichtbaar zijn.

Er wordt gewerkt met hard- en zachtmineralen plafondplaten en met lamellen. Wij kunnen alle benodigde materialen leveren, inclusief de verlichtingsarmaturen.

 
 

Neem contact met ons op

Locatie

De Factorij 28-A
1689 AL Zwaag

Telefoon